Powered By Blogger

joi, 25 octombrie 2012

Pe drum :)

  Este asa de cald, aesita soarelui a patruns prin caroseria masinii, incingand tot. Saracul catelus, deabea mai respira, cred ca i` este asa de cald cu ata blana pe el. Imi rezem capul pe bancheta si pun mana pe capul lui Max ( catelusul ). Ma zoc putin prin blana lui, ciufulindui parul, apoi il mangai afectos. Mai aveam 2 ore de drum si eu deza sunt moarte, este prea cald. Cred ca o sa ploua, la cum arde soarele.
 Deodata se opreste masina. ma ridic de pe bancheta si privesc pe geam. Tatal lui Andrei, Fane, a oprit masina in fata unui mall. Dupa ce ne-am dat jos din masina si am intrat in mall, eu impreuna ca Anca ( mama lui Andrei ), ne-am uitat pentru umerasele ce erau ticsite de haine. Mi-am ales o pereche de pantaloni scurti, cateva tricouri si o pereche de tenesi. Cand a venit Fane, era tare agitat. El ne spune sa ne alegem niste haine mai lungi, noi eram imbracate in pantaloni scurti, ca afara ploua torential si s-a facut foarte frig. Cand am auzit, ne-am repezit repede la colanti si bluze mai lungi.
 Imi aleg o pereche de colanti simplii, un tricou roz si un fel hanorac. Ne-am dus in cabina de proba, ne-m imbracat, apoi am pornit sa ne mai plimbam prin mall. Ne-am oprit la un stand cu ochelari de soare. Ma uit la toate perechile si obsev o marca de ochelari ce se numea " Rayban ". I` iau de pe suportul cu ochelari si i` pun la ochi. Ma uit intr-o oglinda, apoi ma duc sa i` platesc. Am ramas cu ochelarii la ochi . Plimbandu-ne, Fane spune razand :
- Cred ca o sa te deochi . Eu curioasa dar tot odata mirata il intreb zambind :
- De ce ?
- Nu vezi cum se uita toata lumea la tine ?
- Nu se uita la mine, se uita la minanata dumneavoastra sotie.
- Bine s-o uita si la ea, dar mai mult i` atragi tu.
- E... asta-i buna !
In timp ce vorbeam si radeam, simt cum cineva ma trage de mana , oprindu-ma din drum. Ma intorc sa vad cine m-a oprit si vad un baiat ce ma tinea de mana si imi spune cu un zambet sarlant pe buze :
- Buna papusa, ce faci ?
Eu imi trag mana, apoi nepasatoare imi cantinui drumul. Baiatul insitent ma mai apuca odata de mana si ma opreste spunandu-mi:
- Draga ? Enervata ma intorc  cu fata la el, mai imi trag odata mana si i` spun:
- Lasa-ma in pace! 
- Da stai draca, unde te duci asa grabita ?
- Ti-am zis sa ma lasi in pace !
Imi cantinui repede drumul si o iau pe Anca de bart. Baiatul ma urmareste si cand se apropie de noi, imi pune mana pe umar. Atunci Fane se intoarce si il vede intrebandu-l:
- Ce naiba vrei ? Tipul incepe sa se balbaie:
-  Poi ...  Si fara sa mai apuce sa spuna nimic este alungat de catre Fance :
- Marsi ma de aici odata. Blondinul isi ia mana de pe umarul meu si ramane impietrit, petrecandu-ne cu privirea. Noi ne-am cantinuat drumul, amuzati de acea discutie.



Haine :

2. Tricoul roz :



















3. Colantii :





















4. Tenesii :






















5. Hanoracul / Paltonul :
















6. Ochelarii :



2 comentarii:

  1. Interesanta si aceasta parte ca deobicei, draga mea Andreea. >:D< Abia astept sa citesc continuarea. Oare va reusi sa isi continue relatia cu Andrei? :-? Next ;) :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place. Acum tot ceea ce este de facut este sa asteptam.

      Ștergere